Nyheter & Trender

Webb & Strategi sedan 2003

Föreläsning om Copy med Mattias Åkerberg

nov 8, 2022

Idag var jag på föreläsning på temat ”Copy som säljer” med Mattias Åkerberg, författare till Copyboken.

Undertiteln är ”Gör läsare till kunder och förvandla ord till pengar”. Det är ingen tvekan att Mattias har fått ihop ett mycket starkt innehåll, känner att jag ingår bland dem som kommer kunna hämta inspiration och tips i boken.

I en artikel har jag summerat några punkter jag tar med mig extra från föreläsningen och som finns med i boken. Jag fick också ställa frågan till Mattias om man kan nöja sig med boken och hoppa utbildningar på området…

Läs artikeln här: Gör läsare till kunder och förvandla ord till pengar – Föreläsning med Mattias Åkerberg

Stort tack för en stark föreläsning, jag kan varmt rekommendera boken!

Fler nyheter

Trendspaning – Webbtrender 2024 att ha koll på!

Vid årsskiftet är det dags att fundera på trender vi sett och trender som kommer, här listar vi några webbtrender för 2024. I vår trendspaning med webbtrender för 2024 hittar du bl.a. Lågkonjunkturen verkar fortsätta, vad göra? EU’s GDPR och DMA ställer nya krav t.ex....

läs mer

AdCrea AB nu två år – Va kul!

Ytterligare ett år till ända, med möjlighet till nya insikter och reflektioner. Omsättningen har ökat och fler kunder och nya projekt har kommi till. Här kommer några reflektioner och en summering efter ett andra år för AdCrea AB - Webb & Strategi! Några...

läs mer

Ny artikel i Kunskapsbanken – Lyckas med nyhetsbrev

Det finns en föreställning att epost bara är spam och att det inte funkar som marknadsföringskanal, det stämmer inte om man jobbar smart! Tipsar här om en artikel i kunskapsbanken hur du kan jobba smart med epostmarknadsföring och nyhetsbrev med e-post....

läs mer

Så handlar du upp SEO-projekt!

Det är en utmaning att handla upp och lyckas med webbprojekt, SEO-projekt är inget undantag. Tipsar om en artikel hur man handlar upp SEO-projekt och lyckas med Sökmotoroptimering. Möter från tid till annan de som känner att SEO-arbetet inte blivit vad man hoppats....

läs mer

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?