Nyheter & Trender

Webb & Strategi sedan 2003

Föreläsning om Copy med Mattias Åkerberg

nov 8, 2022

Idag var jag på föreläsning på temat ”Copy som säljer” med Mattias Åkerberg, författare till Copyboken.

Undertiteln är ”Gör läsare till kunder och förvandla ord till pengar”. Det är ingen tvekan att Mattias har fått ihop ett mycket starkt innehåll, känner att jag ingår bland dem som kommer kunna hämta inspiration och tips i boken.

I en artikel har jag summerat några punkter jag tar med mig extra från föreläsningen och som finns med i boken. Jag fick också ställa frågan till Mattias om man kan nöja sig med boken och hoppa utbildningar på området…

Läs artikeln här: Gör läsare till kunder och förvandla ord till pengar – Föreläsning med Mattias Åkerberg

Stort tack för en stark föreläsning, jag kan varmt rekommendera boken!

Fler nyheter

Jobba smart – Kombinera SEO med Google Ads

Sökordsmarknadsföring med SEO och Google Ads är effektivt! Mer än 80% av alla köpbeslut föregås av en sökning på Google. Nu har vi byggt på kunskapsbanken med 3 färska artiklar om Google Ads:- Google Ads för mindre verksamheter, så kommer du i gång!- 10 smarta tips så...

läs mer

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?