Nyheter & Trender

Webb & Strategi sedan 2003

AdCrea – Ny webbyrå i Borås

dec 17, 2021

Nya företag inom webb och marknad finns det gott om och här kommer ännu ett. AdCrea AB är en ny webbyrå med inriktning mot webbstrategi här i Borås.

Jag som startat AdCrea AB heter David Hyltse och har varit verksam i branschen sedan 2003 då vi så smått började med webbproduktion, sökmotoroptimering och Google Adwords som det hette då.

Vårt mål är att hjälpa mindre företag utvecklas med hjälp av webbstrategi genom konkreta tjänster som produktion av webbplatser i WordPress, SEO, Copy och sociala medier.

AdCrea AB är ett enmansföretag men jag använder ”vi” om mig för att få det att låta lite större…

Vad betyder AdCrea?
Ad – Annonsering eller lite bredare marknadsföring
Crea – Att kreera eller skapa, gärna med kreativitet.
AdCrea är alltså ett företag som jobbar strategiskt och skapar kreativ marknadsföring för webben!

Logotypen?
Självklart är det Pepe Juntunen på Pe-form som gjort logotypen.
Själva symbolen vill föra tanken till ett 360 graders perspektiv med förmågan att hitta en positiv utveckling och rätt riktning framåt.

adcrea-favicon

Varför välja AdCrea?

Kombinationen att kunna erbjuda strategisk rådgivning inom företagsutveckling ihop med design & webbutveckling i WordPress, Sökmotoroptimering, Sociala medier är efterfrågad från många företag.

Min bakgrund sedan 2003 av att både ha förståelse för teknik och ha marknadsperspektivet vad som krävs för att nå ut till målgruppen är en tydlig USP.

”Avgör vad som är verkligt viktigt, och använd tiden på bästa sätt” är ett gammalt uttalande som jag tror mycket på. Jag har alltid jobbat deltid och räknar fortsätta på den nivån. Det ger mig flexibilitet, hållbarhet, livskvalitet och tid över för annat! Dessutom kan jag bekräfta påståendet att produktiviteten blir avsevärt högre när man inte jobbar heltid.

Välkommen till oss med ditt nästa webbprojekt!

Fler nyheter

Ny artikel i Kunskapsbanken – Lyckas med nyhetsbrev

Det finns en föreställning att epost bara är spam och att det inte funkar som marknadsföringskanal, det stämmer inte om man jobbar smart! Tipsar här om en artikel i kunskapsbanken hur du kan jobba smart med epostmarknadsföring och nyhetsbrev med e-post....

läs mer

Så handlar du upp SEO-projekt!

Det är en utmaning att handla upp och lyckas med webbprojekt, SEO-projekt är inget undantag. Tipsar om en artikel hur man handlar upp SEO-projekt och lyckas med Sökmotoroptimering. Möter från tid till annan de som känner att SEO-arbetet inte blivit vad man hoppats....

läs mer

Jobba smart – Kombinera SEO med Google Ads

Sökordsmarknadsföring med SEO och Google Ads är effektivt! Mer än 80% av alla köpbeslut föregås av en sökning på Google. Nu har vi byggt på kunskapsbanken med 3 färska artiklar om Google Ads:- Google Ads för mindre verksamheter, så kommer du i gång!- 10 smarta tips så...

läs mer

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?