Nyheter & Trender

Webb & Strategi sedan 2003

Google – Vänligt och hjälpsamt eller vinst och profit?

okt 15, 2022

Många storföretag jobbar i motvind då man är misstänksam och upplever att de bara är ute efter vinstmaximering. Så vad säga om Google?

Google använder bla dessa formuleringar om sig själva:

  • ”Hjälpfulla produkter byggda för dig”
  • ”Användbar teknik som gör det möjligt för alla att nå sina mål”
  • ”Engagerad i att avsevärt förbättra livet för så många människor som möjligt”

Detta är väl nu inget avgörande bevis men faktum är att Google tillhandahåller riktigt många gratistjänster och funktioner som hjälper att utveckla sitt företag på webben genom att bygga varumärke, få fler leads och nya kunder. Google är också transparant hur deras algoritmer fungerar och vill hjälpa dig förstå hur sökordsmarknadsföring fungerar.

Läs mer i den fördjupande artikeln Google – Det vänliga och hjälpsamma företaget!

Fler nyheter

Ny artikel i Kunskapsbanken – Lyckas med nyhetsbrev

Det finns en föreställning att epost bara är spam och att det inte funkar som marknadsföringskanal, det stämmer inte om man jobbar smart! Tipsar här om en artikel i kunskapsbanken hur du kan jobba smart med epostmarknadsföring och nyhetsbrev med e-post....

läs mer

Så handlar du upp SEO-projekt!

Det är en utmaning att handla upp och lyckas med webbprojekt, SEO-projekt är inget undantag. Tipsar om en artikel hur man handlar upp SEO-projekt och lyckas med Sökmotoroptimering. Möter från tid till annan de som känner att SEO-arbetet inte blivit vad man hoppats....

läs mer

Jobba smart – Kombinera SEO med Google Ads

Sökordsmarknadsföring med SEO och Google Ads är effektivt! Mer än 80% av alla köpbeslut föregås av en sökning på Google. Nu har vi byggt på kunskapsbanken med 3 färska artiklar om Google Ads:- Google Ads för mindre verksamheter, så kommer du i gång!- 10 smarta tips så...

läs mer

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?