Nyheter & Trender

Webb & Strategi sedan 2003

Google – Vänligt och hjälpsamt eller vinst och profit?

okt 15, 2022

Många storföretag jobbar i motvind då man är misstänksam och upplever att de bara är ute efter vinstmaximering. Så vad säga om Google?

Google använder bla dessa formuleringar om sig själva:

  • ”Hjälpfulla produkter byggda för dig”
  • ”Användbar teknik som gör det möjligt för alla att nå sina mål”
  • ”Engagerad i att avsevärt förbättra livet för så många människor som möjligt”

Detta är väl nu inget avgörande bevis men faktum är att Google tillhandahåller riktigt många gratistjänster och funktioner som hjälper att utveckla sitt företag på webben genom att bygga varumärke, få fler leads och nya kunder. Google är också transparant hur deras algoritmer fungerar och vill hjälpa dig förstå hur sökordsmarknadsföring fungerar.

Läs mer i den fördjupande artikeln Google – Det vänliga och hjälpsamma företaget!

Fler nyheter

Trendspaning – Webbtrender 2024 att ha koll på!

Vid årsskiftet är det dags att fundera på trender vi sett och trender som kommer, här listar vi några webbtrender för 2024. I vår trendspaning med webbtrender för 2024 hittar du bl.a. Lågkonjunkturen verkar fortsätta, vad göra? EU’s GDPR och DMA ställer nya krav t.ex....

läs mer

AdCrea AB nu två år – Va kul!

Ytterligare ett år till ända, med möjlighet till nya insikter och reflektioner. Omsättningen har ökat och fler kunder och nya projekt har kommi till. Här kommer några reflektioner och en summering efter ett andra år för AdCrea AB - Webb & Strategi! Några...

läs mer

Ny artikel i Kunskapsbanken – Lyckas med nyhetsbrev

Det finns en föreställning att epost bara är spam och att det inte funkar som marknadsföringskanal, det stämmer inte om man jobbar smart! Tipsar här om en artikel i kunskapsbanken hur du kan jobba smart med epostmarknadsföring och nyhetsbrev med e-post....

läs mer

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?