Hemsida med WordPress

Webb & Strategi sedan 2003

WordPress – Ger framgångsrika hemsidor!

Vi bygger hemsidor i WordPress för mindre och medelstora företag. Ofta hjälper vi också med strategi, innehåll och sökmotoroptimering i ett samlat webbprojekt.

Mycket kan sägas för och emot WordPress men det faktum att någonstans 30 – 40% dvs uppemot 500 miljoner av alla webbplatser körs på plattformen gör ju att den kan anses etablerad och erkänd.

Webbprojekt med WordPress

Vi bygger hemsidor i WordPress vanligtvis med Divi by Elegant Themes som pagebuilder. Det ger en webbplats som blir flexibel, snabb och enkel att arbeta med.

Begreppet CMS som ofta används kommer från engelskans Content Management System eller publiceringssystem / publiceringsverktyg / innehållshanteringssystem.

För varje webbprojekt är det viktigt att först skapa en helhetsbild av behovet och vad som är målet så man kan fatta bra beslut tidigt i projektet rörande design, navigering och layout. Om alla från början har samma målbild ökar möjligheten till ett lyckat webbprojekt.

WordPress – En enkel utvärdering

WordPress är en av de populäraste plattformerna för webbplatser, här är några skäl till att vi rekommenderar WordPress:

  • Kostnadseffektivt, i grunden Open Source så kärnan är gratis.
  • Även om man köper till några pluigns så blir det oftast inga höga kostnader.
  • Skalbart med många smarta funktioner.
  • Närmast oändliga möjligheter till flexibel design med många templates.
  • Enkelt att jobba med sökmotoroptimering
  • Hög flexibilitet med anpassning av funktioner i alla Plugins som finns.
  • Bra laddhastigheter, om man bygger rätt och smart klarar man över 90 av 100 i Googles Page Speed index.

Är du redo för ett webbprojekt i WordPress?

Vi på AdCrea i Borås kan WordPress och har jobbat med webb sedan 2003. Vi erbjuder helhetslösningar inom webb och strategi från idé till produktion som marknadsför ditt varumärke! Vi vänder oss främst till mindre och medelstora företag, utgår från Borås och är verksamma i hela Sverige.

Kan vi hjälpa dig?

Mer om webbproduktion och webbprojekt?

Vi erbjuder tjänster för webbproduktion, marknadsföring och webbstrategi. Vi hjälper företag att utvecklas och dra nytta av webben. Här är några förslag på sidor att besöka om du vill veta mer om vårt erbjudande.