Referenser & Kundcase

Webb & Strategi sedan 2003

Några webbprojekt vi genomfört på senare tid

Här berättar vi om några projekt vi genomfört på senare tid.

Vår affärsidé är att hjälpa mindre och medelstora företag utvecklas med hjälp av webbstrategi genom konkreta tjänster såsom produktion av webbplatser i WordPress, SEO, Copy och sociala medier.

ElisonWahlin Advokatbyrå – Kungsbacka & Göteborg

Här har vi jobbat fram ny större webb i WordPress med omtag på sökord och utökat innehåll. Här är en ganska omfattande kunskapsbank med juridiska frågor. Webbplatsen finns också med språkstöd så innehållet finns på engelska. Ingår i projektet gör också arbete på sociala medier och Google Ads.

Niclas Elison, grundare och delägare av Elison Wahlin Advokatbyrå KB säger om projektet: ”David har gjort ett mycket bra jobb att vidareutveckla vår webbnärvaro med en ny starkare sajt. Under en sexmånadersperiod efter lanseringen kunde vi se en fyrdubbling av organiska trafikvolymen, självklart har det också gett en markant ökning av antal förfrågningar och uppdrag till advokatbyrån.” 

Nu snart 3 år senare har organiska trafikvolymen mer än 10-dubblats jämfört lanseringen. 

Elisonwahlin-web
Akademi Båstad Yrkeshögskolan_web

Akademi Båstad – Yrkeshögskola

Här var uppdraget att lyfta layouten inom ramarna för befintlig webbplattform med bättre innehåll riktat till målgruppen, tydligare CTA och Sökmotoroptimering med utvalda sökord. Projektet har fortsatt med motsvarande arbete för Vuxenutbildningen och löpande utveckling.

Jessica Johansson – Utbildningsledare på Akademi Båstad Yrkeshögskola säger så här om webbprojektet: ”David Hyltse har hjälpt vår organisation att på vår hemsida lyfta presentationerna av utbud och kurser. Han har även ökat vår synlighet på Google, underlättat marknadsföringen av Yrkeshögskolan och på så sätt stärkt varumärket. David är enkel att samarbeta med och mycket noggrann.”

PLAR – Logistikkonsult i Huskvarna

Här hade det tråkiga hänt att sajten hade kraschat så en ny bättre behövde tas fram. Vi la upp en tillfällig sajt så vi fick tid att ta fram något bättre.

Vi körde flera workshops för att hitta en kommunikation som stämmer med varumärke, målgrupp och de konkreta tjänsterna som erbjuds. Resultatet blev en WordPressajt med starkt innehåll, tydligt identifierade sökord och funktion för mötesbokning.

VD Andrea Regnander om samarbetet med David Hyltse: ”Vi är mycket nöjda med hans kunskaper som webstrateg. En stor bonus var att han också visade sig vara en hejare på att skapa texter – och att sen få ihop texterna till en enhet som passar oss.” ”Vi sjösatte vår nya hemsida, det gjorde att vi fick in affärer direkt.”

Plar-webb
Brightsigns

Brightsigns – Skyltar i Göteborg

Här fanns bara en mycket begränsad information så uppdraget var att ta fram webbplats i WordPress med innehåll, sidstruktur och webbdesign samt en kunskapsbank med matnyttig information. Givetvis ingår SEO med sökord och vissa insatser på sociala medier också.

Grundare  & VD Christian Adolfsson om webbprojektet: ”Nya hemsidan har givit oss en riktig boost. Vi syns mycket bättre på Google, får fler förfrågningar och nykundsförsäljningen tack vare leads från sajten har ökat cirka 25% sedan lanseringen för 6 månader sedan. Tack David, väldigt nöjd med ditt kunnande!”

Rent Hus – Städfirma i Varberg

Här har vi jobba fram ny webb i WordPress med omtag på sökord och utökat innehåll.

Här har vi också byggt en sajt på samma designtema för verksamhetsområdet betongslipning.

Säljansvarig Folke Nordin ”Stabilt som alltid David!”

Renthus web

Svensk Vattenbehandling – Reningslösningar  för värmesystem i Göteborg

Här fanns en sajt med mycket av den tekniska informationen på plats, men det saknades kommunikationsidé, struktur och tydlighet vilka värde som skapas och vad som är kundnyttan. I projektet ingick också framtagning av en Kunskapsbank då målgruppen ofta har begränsad teknisk kompetens när det kommer till elektrokemisk rengöring av värmesystem.

Grundare  & VD Leno Stenfeldt: ”David: mycket proffsigt och väldigt bra jobbat gillar verkligen hur du satte dig in i dom tekniska frågorna – bra jobbat! 😀”

Vårt erbjudande

Webb & Strategi - David

Webbproduktion

Design och produktion av hemsidor med Wordpress. Hjälp med innehåll såsom texter och bilder.

SEO Sökmotoroptimering

Marknadsföring

Vi hjälper t.ex. med sökmotoroptimering (SEO), Google Ads och synlighet på Sociala medier.

Webbstrategi ger tillväxt

Webbstrategi

Webbstrategi lyfter varumärket, stärker webbnärvaron och ger fler orders och nya kunder.

Kan vi hjälpa dig?