Webbhotell

Webb & Strategi sedan 2003

Webbhotell som är driftssäkra och snabba

Vi får flera frågor om bra webbhotell och därför erbjuder vi en smidig och kostnadseffektiv lösning ihop med webbproduktion för mindre webbprojekt.

Då vi bygger hemsidan är det naturligt att också stötta med drift och förvaltning. Självklart kan vi också stötta med domänregistrering.

Bra lösningar på drift av webbplatser

Fördelen att använda våra tjänster för hosting är givetvis att du då får en helhetsleverantör för din närvaro på webben och en kontakt att få support från.

Några grundläggande funktioner
– Daglig backup
– Miljövänliga energikällor
– Hög driftssäkerhet över 99,9% öppetid
– SSL-Certifikat

Webbhotell med hög prestanda

Målet är att din webbplats ska ladda snabbt på stabila servrar med tillgång till kunnig support. För de senaste projekten ligger vi stabilt på över 90 prestandapoäng av 100 på Googles PagesSpeed Insight, målet är att ligga över 95.

Vi analyserar era behov löpande och om era behov förändras kan vi uppgradera serverlösningen, eller om det kanske redan från början krävs en mer kvalificerad hosting hjälper vi eller vägleder i rätt riktning.

Webbhotell att lita på!

Vi på AdCrea i Borås kan webbhotell och drift och har jobbat med webb sedan 2003. Vi erbjuder helhetslösningar inom webb och strategi från idé till produktion som marknadsför ditt varumärke! Vi vänder oss främst till mindre och medelstora företag, utgår från Borås och är verksamma i hela Sverige.

Kan vi hjälpa dig?

Mer om webbproduktion och webbprojekt?

Vi erbjuder tjänster för webbproduktion, marknadsföring och webbstrategi. Vi hjälper företag att utvecklas och dra nytta av webben. Här är några förslag på sidor att besöka om du vill veta mer om vårt erbjudande.