Nyheter & Trender

Webb & Strategi sedan 2003

Ny artikel i Kunskapsbanken – Hur man lyckas med landningssidor

mar 28, 2022

En landningssida är helt enkelt en undersida på din webbplats som dina besökare ”landar” på. Man tänker kanske att man först kommer till startsidan på webbplatsen, men ofta är det inte så. Kanske mer än 80 – 90% av trafiken kommer direkt in på en annan sida än startsidan.

Målet med en landningssida är oftast att låta besökaren komma rätt direkt, i stället för att behöva leta runt på webbplatsen. Dessutom har en landningssida vanligtvis ett specifikt fokus med ett tydligt mål, att få besökaren att konvertera.

I denna nya artikel i kunskapsbanken ger vi tips och förslag hur du når syftet med en landningssida:
– en bra placering på ett antal utvalda sökord på Google
– stärka upplevelsen med en tydlig kommunikation
– få fler förfrågningar och konverterande besökare

Också tagit med en liten varningsflagga att vara försiktig och inte nappa på varje erbjudande om hjälp med landningssidor.

Läs artikeln om hur man lyckas med landningssidor här!

Fler nyheter

Ny artikel i Kunskapsbanken – Lyckas med nyhetsbrev

Det finns en föreställning att epost bara är spam och att det inte funkar som marknadsföringskanal, det stämmer inte om man jobbar smart! Tipsar här om en artikel i kunskapsbanken hur du kan jobba smart med epostmarknadsföring och nyhetsbrev med e-post....

läs mer

Så handlar du upp SEO-projekt!

Det är en utmaning att handla upp och lyckas med webbprojekt, SEO-projekt är inget undantag. Tipsar om en artikel hur man handlar upp SEO-projekt och lyckas med Sökmotoroptimering. Möter från tid till annan de som känner att SEO-arbetet inte blivit vad man hoppats....

läs mer

Jobba smart – Kombinera SEO med Google Ads

Sökordsmarknadsföring med SEO och Google Ads är effektivt! Mer än 80% av alla köpbeslut föregås av en sökning på Google. Nu har vi byggt på kunskapsbanken med 3 färska artiklar om Google Ads:- Google Ads för mindre verksamheter, så kommer du i gång!- 10 smarta tips så...

läs mer

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?