Nyheter & Trender

Webb & Strategi sedan 2003

Ny artikel i Kunskapsbanken – Hur man lyckas med landningssidor

mar 28, 2022

En landningssida är helt enkelt en undersida på din webbplats som dina besökare ”landar” på. Man tänker kanske att man först kommer till startsidan på webbplatsen, men ofta är det inte så. Kanske mer än 80 – 90% av trafiken kommer direkt in på en annan sida än startsidan.

Målet med en landningssida är oftast att låta besökaren komma rätt direkt, i stället för att behöva leta runt på webbplatsen. Dessutom har en landningssida vanligtvis ett specifikt fokus med ett tydligt mål, att få besökaren att konvertera.

I denna nya artikel i kunskapsbanken ger vi tips och förslag hur du når syftet med en landningssida:
– en bra placering på ett antal utvalda sökord på Google
– stärka upplevelsen med en tydlig kommunikation
– få fler förfrågningar och konverterande besökare

Också tagit med en liten varningsflagga att vara försiktig och inte nappa på varje erbjudande om hjälp med landningssidor.

Läs artikeln om hur man lyckas med landningssidor här!

Fler nyheter

Trendspaning – Webbtrender 2024 att ha koll på!

Vid årsskiftet är det dags att fundera på trender vi sett och trender som kommer, här listar vi några webbtrender för 2024. I vår trendspaning med webbtrender för 2024 hittar du bl.a. Lågkonjunkturen verkar fortsätta, vad göra? EU’s GDPR och DMA ställer nya krav t.ex....

läs mer

AdCrea AB nu två år – Va kul!

Ytterligare ett år till ända, med möjlighet till nya insikter och reflektioner. Omsättningen har ökat och fler kunder och nya projekt har kommi till. Här kommer några reflektioner och en summering efter ett andra år för AdCrea AB - Webb & Strategi! Några...

läs mer

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?